Animace má dva základní směry, kterými se může ubírat. Ten první je snažit se o co největší realističnost. Tím druhým je realističnost naopak popřít a předvést věci, které žádné jiné médium neumí.

Oba tyto přístupy mají svoje místo a každý je zajímavý něčím jiným. Úspěch filmu Spider-Man: Paralelní světy ukazuje, že i netradiční experimentální animace může oslovit kritiku i běžné publikum a nejenom animační estéty.

První trailer k filmu Master sdílí s jmenovaným filmem stylizaci a „viditelné zvukové efekty“, jež se běžně objevují v komiksu. Nejedná se o náhodu. Spolurežisér Spider-Man: Paralelní světy Peter Ramsey na tomto projektu pracuje jako výkonný producent.

První klip nám ukazuje Olivii, která trénuje jakési hybridní bojové umění, kombinující prvky Kung Fu stylů, Muay Thai, Karate a Taekwonda. Kdysi bývala šampiónkou bojových umění. Nyní se snaží svojí rodině zajistit lepší život. Časem však zjistí, že život, který za sebou zanechala je ten, za nějž měla bojovat. 

Film je produkován floridským Steamroller Studios po boku s Willy Productions vedeným Jamaalem Bradleyem. Steamroller předtím vytvářel animace pro hry Fortnite, Cyberpunk 2077 a Rise of the Tomb Raider, nebo snímek Velká oříšková loupež 2. Stejně tak minulý rok vydali vlastní krátký animovaný film Spice Frontier. Já budu netrpělivě sledovat, kdy film dostane datum premiéry, protože si tvůrci rozhodně získali moji pozornost.