Režisér Harmony Korine, jehož kontroverzní a rozporuplně přijímaná filmografie rozhodně není pro každého, připravuje svůj další snímek. Rozhodne se s ním trochu zaexperimentovat, protože má v plánu nám nadělit akčňák jménem Aggro Dr1ft, který bude jistým aspektem unikátní.

Měl by být z drtivé části natočen infračerveně, možná i dokonce kompletně. Další informace o chystaném snímku zatím nejsou k dispozici, ale údajně bychom se měli dočkat jakéhosi halucinogenního portrétu trápícího se zabijáka. O žádnou superdlouhou podívanou nepůjde, snímek by měl mít podle všeho jen 80 minut, přičemž premiérovat by měl na nadcházejícím filmovém festivalu v Torontu, který začne krátce po začátku září/septembra. Zatím ale zůstává tajemstvím, o čem přesně bude vlastně snímek pojednávat. 

Už se ale ví, kdo se ve snímku vlastně objeví. Jednu z hlavních rolí by měl ztvárnit Travis Scott, slavný americký rapper, který nedávno podepsal smlouvu o spolupráci s uznávaným studiem A24. Je možné, že právě on si zahraje výše zmíněného zabijáka?

Pokud ne, pak by se této role mohl ujmout Jordi Mollà, španělský herec, který se ke Scottovi ve filmu připojí. Mollà si například zahrál ve druhé řadě seriálu Jack Ryan (2018), ve svém rodném Španělsku byl také několikrát nominován na cenu Goya. Objevil se i ve filmech jako Mizerové II (2003), Riddick (2013) a Ant-Man (2015). 

Rozporuplně vnímaný Harmony Korine nám již nadělil snímky jako Pan Osamělý (2007), Spring Breakers (2012) a Plážový povaleč (2019).

Necháme se každopádně překvapit, jaké na Aggro Dr1ft budou první reakce na nadcházejícím torontském festivale. Zatím ovšem není známo, kdy se film dostane také k širšímu publiku.