Možná se to bude zdát neuvěřitelné, ale legendární Chuck Norris, jenž se narodil ve srubu, který si sám postavil, se nám se vší parádou vrátí v další akční řežbě. Na světě máme oficiální trailer na snímek Agent Recon, který si můžete pustit výše.

Norris zde ztvární Alastaira, velitele tajné bezpečností jednotky, který vyzve velice schopného nováčka Jima (Derek Ting), aby se s nimi vydal na speciální misi. Tu povede plukovník Green (Marc Singer), který bude muset se svými ostřílenými mariňáky vyšetřit záhadnou energetickou poruchu na základně v Novém Mexiku, na níž se údajně experimentovalo s mimozemskou technologií.

Když však tým narazí na neznámou bytost nejenom s mimořádnou silou a rychlostí, ale také schopností ovládat bezduché válečníky, rázem se budou muset probojovat skrze nezastavitelné hordy nepřátel. Zároveň budou muset odhalit pravdu o nepřátelské mimozemské pevnosti a zabránit zániku lidstva. Z traileru to vypadá na strašnou blbost, ale vůbec bychom se vám nedivili, kdybyste se na to jen kvůli Chuckovi chtěli podívat. 

Chuck Norris, který údajně umí vykopnout otáčivé dveře, se ve filmovém světě naposledy objevil v akčňáku Expendables: Postradatelní 2 (2012). Už od minulého roku ale víme, že nás čeká velkolepý comeback, kromě výše zmíněného titulu bychom se také měli eventuálně dočkat akční komedie Zombie Plane, kde bude bojovat proti hordám nemrtvých.

O scénář a režii snímku Agent Recon se postaral výše zmíněný herec Derek Ting. Dále ještě hrají Sylvia Kwan, Jason Scott Jenkins, Nikki Leigh, Teo Briones a Christopher Showerman.

Snímek bude uveden na VOD 21. 6. 2024.