Na začátku příštího měsíce nám Netflix představí zbrusu nové sportovní drama, které ponese název Životní trefa. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na Stanleyho Sugermana (Adam Sadnler), stárnoucího basketbalového náboristu, jehož vášnivá láska ke sportu pořád neslábne. V posledních letech ale příliš dobré časy nezažívá. A pokud brzy nenajde nějakou pořádnou hvězdu, která by mohla s basketbalovým světem řádně zatřást, jeho kariéra může být v konících. Proto se Stanley vydá na dlouhou cestu kolem světa, aby svého vysněného hráče našel. A pokud všechno půjde dobře, možná si tím i splní svůj dlouholetý den – stát se basketbalovým trenérem. 

Nakonec se mu poštěstí ve Španělsku, kde objeví mladíka jménem Bo Cruz, kterého ztvárnil hráč NBA Juancho Hernangómez. A Stanley okamžitě pozná, že právě našel toho pravého. Následně tak vezme Cruze pod svá křídla, aby mu pomohl stát se basketbalovou legendou. Úkol to však nebude ani trochu jednoduchý. V cestě jim totiž budou stát byrokraté, Stanleyho dlouholetí nepřátelé a rivalové, Cruzova komplikovaná minulost plná problémů a v neposlední řadě také samotný čas. Stanley se ale ocitne opravdu blízko toho, aby si splnil svůj sen. Tudíž nedovolí, aby ho cokoliv zastavilo. Cruz ale začne mít pochyby o tom, zda na to všechno vůbec má. A přesně tehdy se pro Stanleyho vyskytne dobrá příležitost, aby dokázal, že dokáže být i skvělým trenérem. 

O režii snímku se postaral Jeremiah Zagar, který v roce 2018 debutoval se svým celovečerním dramatem Jsme zvířaty. O scénář se postarali Taylor Materne a Will Fetters, který se například podílel na tvorbě romanťáren jako Nezapomeň na mě a Zrodila se hvězda. Ve snímku se také objeví herci jako Ben Foster, Kenny Smith, Anthony Edwards a Tobias Harris.

Oficiální premiéra je stanovená na 8. 6. 2022.