I přes momentální stávku a herců a scenáristů má Marvel se svým filmovým univerzem ještě velké plány. Do těch spadá i reboot Fantastické čtyřky, nad kterým dodnes visí otazník ohledně samotného obsazení. V polovině letošního jara se ale zdálo, že se na obzoru začíná rýsovat první jméno. Známý insider Daniel Richtman tehdy uvedl, že Adam Driver (Manželská historie) se nacházel ve finální fázi jednání s Marvelem, po níž mu měla přistát k nohám role vůdce Fantastické čtyřky, kterým je samozřejmě Reed Richards alias Mr. Fantastic. O roli měl Driver s komiksovým gigantem začít jednat už minulý rok, přičemž během letošního dubna/apríla to vypadalo, že roli slavného superhrdiny skutečně získá.

Ne nadarmo ale u takovýchto drbů vždy upozorňujeme na to, že se jedná o pouhé zvěsti, které musí být ještě oficiálně potvrzeny. Zdá se totiž, že vše bylo nakonec asi trochu jinak. 

V podcastu The Hot Mic se nedávno objevil Jeff Sneider, další slavný insider, který získal nové informace od někoho, kdo přímo pracuje na MCU rebootu Fantastické čtyřky.

Onen zdroj Sneiderovi prozradil, že Adam Driver do projektu zas až tak zapojený nebyl. Údajně mu Marvel poslal scénář, ale jelikož mu postava, kterou měl hrát (pravděpodobně právě Reeda), nesedla, rozhodl se z celého projektu vycouvat. Navíc k tomu podle všeho nedošlo nedávno, Driver se měl na reboot vykašlat někdy krátce poté, co byl s filmem spojován, tudíž možná už někdy během minulého roku. Opět se ale jedná o nepotvrzené zvěsti od jednoho z insiderů, tudíž se můžeme jen dohadovat o tom, kde skutečná pravda vězí. 

S momentální stávkou herců se stejně nějakých velkých informací ohledně Fantastické čtyřky v brzké době nedočkáme, tudíž fanoušci by měli raději být i nadále obrněni trpělivostí.

Minulý měsíc navíc Marvel zatřásl se svým kalendářem premiér, v rámci čehož došlo i k odkladu filmu. Fantastická čtyřka by nakonec měla premiérovat až 1. 5. 2025.