Už za necelé dva týdny se v našich kinech objeví nový horůrek jménem Abigail, v němž bude skupinku hrdinů terorizovat na první pohled neškodná holčička, ze které se vyklube krvelačná bestie. Studio Universal se proto pochlubilo jak novým oficiálním trailerem, tak i menším nahlédnutím do zákulisí. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Hlavní dějová linie se má točit kolem skupinky zločinců, kteří unesou dvanáctiletou dívenku jménem Abigail (Alisha Weir), dceru jakéhosi tajemného a nebezpečného boháče. Následně ji ale musí čtyřiadvacet hodin pohlídat, než její otec zaplatí výkupné 50 milionů dolarů. A i přestože se zdá, že tu nejtěžší část už má skupinka za sebou, pravé peklo na ni teprve čeká. Z dvanáctileté baletky se totiž vyklube krvežíznivé monstrum, které začne v honosném sídle, v němž skupina na výkupné čekala, jednotlivé darebáky postupně likvidovat.

O snímek se postarali tvůrci posledních dvou Vřískotů, což je na traileru i docela vidět, jednat se sice bude o horor, ale i tak bude celý snímek zřejmě říznutý jistou odlehčeností a humorem. 

Režiséři Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett například také natočili Krvavou nevěstu (2019), která se možná dočká pokračování. Scénář si vzali na starost Guy Busick (Vřískot 6) a Stephen Shields (Hunted).

Dále hrají Melissa Barrera, Dan Stevens, Kevin Durand, Kathryn Newton, Angus Cloud, William Catlett a Giancarlo Esposito.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 18. 4. 2024.