Dvaadvacetiletá Američanka Emma Myers se především proslavila díky veleúspěšnému seriálu Wednesday (2022), kde si zahrála Enid Sinclair, milou spolubydlící titulní hrdinky a členky legendární Addamsovy rodiny. V budoucnu jí také například uvidíme v jedné z předních rolí chystané filmové adaptace Minecraftu, kterou připravuje Jared Hess. Ještě letos s ní ale vyjde také nová krimi série jménem A Good Girl's Guide to Murder od BBC, která už má na světě oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Před pěti lety školačku Andie Bell (India Lillie Davies) zavraždil její přítel Sal Singh. Případ byl rychle uzavřen, protože policie věděla, že to udělal, stejně tak o tom byl přesvědčen snad každý ve městě. Ale chytrá a cílevědomá Pip Fitz-Amobi (Myers) si tím není tak jistá a je odhodlaná odhalit pravdu. Pokud je ale skutečný vrah pořád ještě na svobodě, jak daleko bude schopný zajít, aby udržel Pip od pravdy? Seriál bude vycházet z knižní série z roku 2019, za kterou stojí Holly Jackson. 

Showrunnerekou a hlavní scenáristkou se stala Poppy Cogan, která psala pro série jako Chloe (2022) a Red Rose (2022). O režii jednotlivých epizod se postarala herečka a filmařka Dolly Wells (Doll & Em).

Dále se v chystané sérii objeví herci jako Anna Maxwell Martin, Mathew Baynton, Yali Topol Margalith, Asha Banks, Annabel Mullion, Carla Woodcock, Henry Ashton, Zain Iqbal a další.

Série má vyjít 1. 7. 2024 na službě iPlayer, která je bohužel dostupná jenom ve Velké Británii, ještě letos bychom se jí ale měli dočkat také na Netflixu