Pokud se řadíte mezi fanoušky legendárního amerického hudebníka Boba Dylana, tak byste si rozhodně neměli nechat ujít nový životopisný film od Jamese Mangolda (Indiana Jones a nástroj osud), který ponese název A Complete Unknown.

Slavného umělce zde ztvární Timothée Chalamet (Duna: Část druhá), který kvůli roli začal trénovat svůj „dylanovský“ hlas. A ten nám v celé své kráse ukáže v prvním traileru, který studio Searchlight Pictures konečně zveřejnilo. Podívat se na něj můžete výše. Nakolik dobře se herci povedlo Dylanův hlas napodobit, už necháme na vaše posouzení. Celkově to vypadá na milé hudební drama s fajn obsazením, které ocení především fanoušci Dylanovy tvorby.

Snímek by nás měl zavést do New Yorku během 60. let, kdy devatenáctiletý Dylan vstupuje do světa hudby. Z jeho písní se rychle stává světová senzace a vrchol hitparády. Mimo jiné nám také snímek ukáže Dylanovo převratné vystoupení na folkovém festivalu v Newportu v roce 1965.

Dále se má ve filmu objevit Elle Fanning (Veliká), která si zahraje Dylanovu lásku Sylvii Russo. Těšit se můžeme i na přítomnost Edwarda Nortona (Asteroid City), který zas ztvární dalšího slavného hudebníka Peta Seegera. Chybět nebude ani Boyd Holbrook (Motorkáři), který ztvární legendárního Johnnyho Cashe.

Režisér James Mangold je kromě posledního Indiany Jonese zodpovědný za slavné tituly jako 3:10 Vlak do Yumy (2007), Logan: Wolverine (2017) a Le Mans '66 (2019).

Dále hrají Monica Barbaro, Scoot McNairy, Charlie Tahan, Dan Fogler, Joe Tippett, Will Harrison, Eric Berryman, P.J. Byrne a další.

V amerických kinech by se měl film objevit někdy v prosinci, ve Velké Británii zas až po novém roce. Zatím ale nevíme, jak to bude v našich končinách.