Studio Amazon MGM nám už příští rok nadělí pokračování velice povedeného krimi thrilleru Zúčtování (2016), ve kterém si Ben Affleck (Air) zahrál autistického zabijáka a matematického génia Christiana Wolffa.

A nyní konečně také víme, kdy přesně k nám vlastně snímek dorazí. Oficiální premiéra byla stanovena na 25. 4. 2025. Navíc se také zdá, že Amazon znovu změnil své plány, ještě před několika měsíci to vypadalo, že druhý díl zamíří rovnou na službu Prime Video, ale nyní to zase vypadá, že film nejdříve dorazí do kin. U nás bychom se ho tím pádem mohli dočkat klasicky o den dřív. 

Ve druhém díle datová analytička Marybeth Medina (Cynthia Addai-Robinson) bude muset kontaktovat Christiana poté, co byl zabit její bývalý šéf. Christian se pak rozhodne spojit síly s nemilosrdným Braxem (Jon Bernthal), z něhož se na konci předešlého dílu vyklubal jeho bratr, aby odhalili nejenom důvod vraždy, ale i jejího viníka. Svou nebezpečnou misí však budou dráždit hada bosou nohou. A když jim pak začnou jít po krku nejrůznější zabijáci, zjistí, že přišli na stopu něčemu velkému.

Ze starých známých se ještě vrátí J.K. Simmons (Válka zítřka), který si zopakuje roli Raye Kinga. 

O režii se opět postaral Gavin O'Connor, který už má v hlavně nápady i pro třetí díl, jenž označil za „Rain Mana na steroidech“. Stejně tak se vrací i scenárista Bill Dubuque (Ozark).

Dále hrají Daniella Pineda, Allison Robertson, Robert Morgan a Grant Harvey.