Posledně se Věčné duše konečně dostaly do města Othe. Před vstupem do něj objevily mnoho ohořelých těl. Uvnitř města narazila ještě na něco horšího. Rudou dračici v dosti výbušné náladě.  

CO SE STALO POSLEDNĚ? 

V minulé epizodě se Duše i přes mírné komplikace konečně dostaly do města Othe. Cestu ovšem lemovala ohořelá těla původních obyvatel, kteří se pokusili utéct. Ve městě jako takovém byla zkáza snad ještě větší. Téměř každý třetí dům byl rozpadlý a část města stále hořela. Duše ovšem zjistily, že ve městě se nacházejí i žijící lidé.

Než se ovšem k setkání s nimi dostaly, potkaly se s rudovlasou ženou. Tato žena byla dračice Feuerstrasza ve své lidské podobě. Nejprve chtěla skupinu zabít a proměnila se tak do podoby draka. Rychle ovšem rozpoznala svého bývalého žáka - Mistrala.

Díky jeho přítomnosti se opět přeměnila na ženu a byla ochotná si se skupinou promluvit. Vysvětlila jim, že se města zmocnila pro to, aby se z ní stala markýzka a mohla se tak přidat k ostatním vládcům Manažerijského pobřeží při jejich rokování a rozhodování o osudu této části světa. Bohužel byla dračice trochu temperamentní a kvůli své výbušné povaze tak zvolila tento nešťastný způsob.

Feuerstrasza hrdinům řekla, že obyvatelé města jsou v bezpečí, dokud v něm budou žít a nepokusí se utéct. Pokud se ale pokusí město opustit, dračice jim to nedovolí. Po tomto rozhovoru se skupina chtěla vydat zpět do Feolinnu, aby předala zjištěné informace. Zastavila je ovšem místní žena s rodinou, které chtěl Que T. pomoci. Bezpečně je doprovodil do jejich úkrytu. Žena se mezitím představila jako Mayrana. Poté Que T. řekla, že mají plán, jak se dračice zbavit, ale potřebují pomoc hrdinů jako jsou Věčné duše.

Vznikla tak zajímavá otázka. Pomoci místním zbavit se Feuerstraszi? Informovat vládu ve Feolinnu, aby si s dračicí poradila? Nebo se pokusit ještě s ohnivou ženou promluvit? Jak se k tomuto problému skupina postaví?

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Jakým způsobem budou Věčné duše řešit problém s dračicí Feuerstraszou?

• Podaří se jim situaci vyřešit bez boje a krveprolití?

• Jak celou tuto záležitost vezme Mistral, když se jedná o jeho učitelku?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes večer od 18:00 na Twitchi, Youtube a přímo zde na stránkách Nerdfixu!