Věčné duše se dostaly do Stínopádu! Nalezly tam spojence a vydaly se na výpravu za informacemi. Co se jim podaří zjistit? A vydají se přímo za Nezzodanem?

CO SE STALO POSLEDNĚ? 

Děsivý mlýn skončil ve Stínopádu. S ním se tam přesunuly i Věčné duše. Pouze chudák William zůstal v materiální sféře. Duše ovšem neměly čas řešit Williama, protože ihned po přistání ve Stínopádu byly terčem pozornosti. Skupina oživlých mrtvol pod vedením mechanického nemrtvého, který byl podobný Que T., na ně prakticky ihned zaútočila.

Pomláceným hrdinům se podařilo útok odrazit. Nebyli na to však sami. Pomoc jim poskytli tři místní - Lady Amis a její průzkumníci. Amis se Duší hned ujala a odvedla je do svatyně, kterou sama vytvořila.

V bezpečí svatyně se skupina dozvěděla, že tam žijí lidé, kteří se snaží bránit před neustávajícími útoky nemrtvých. Lady Amis byla vůdkyní těchto lidí a bojovnicí Havraní královny. Příchod Duší vnímala jako znamení své bohyně a rozhodla se ctít její vůli a pomoci jim. Řekla jim o stvoření, které žije nedaleko a mohlo by Duším poskytnou odpovědi na jejich otázky.

Druhého dne se tedy skupina vedená Lady Amis vydala na cestu za jistou Sylzanou. Putování otevřeným světem bylo náročnější než by se mohlo zdát. Hrdinům tak došlo, že pokud budou muset Stínopádem putovat delší dobu, mohlo by to být skutečně nepříjemné.

K Sylzaně se jim ovšem podařilo dostat bez větších problémů. Poblázněná čarodějnice nebyla nejpříjemnější společník, ale naštěstí měla velký strach z Lady Amis, takže se poměrně ochotně podělila o své znalosti. Řekla Duším, že dokázala vycítit, když se Nezzodan objevil ve Stínopádu, nicméně nedokáže říct, kde se právě teď nachází. Zároveň ovšem prokoukla, že cestovatelé u sebe mají jsoucna neumírajících. Tahle informace Amis velmi šokovala, ale Duším se podařilo vysvětlit, že jsoucna jen chrání před Nezzodanem a chtějí je zničit.

Sylvana věděla, že možnost zničit je sice existuje, ale je nutné najít břitvu, která patřila Havraní královně. Údajně znala i její lokaci. Zároveň ovšem skupina zjistila, kde by se mohli nacházet Pozzu a Zorxeon. Objevila se tedy zásadní otázka: Kam teď?

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Kam se vydají Věčné duše?

• Bude jim i nadále Amis dělat průvodkyni?

• Jaké hrůzy na skupinu čekají ve Stínopádu?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!