Druhý akt nové kampaně je za námi a my jsme si pro vás připravili další rekapitulaci! Zajímá vás shrnutí epizod 9 - 20 za méně než 5 minut? Tak koukněte na tento recap, protože po jeho zhlédnutí budete připraveni s námi pokračovat v našem příběhu!

Po úspěšně splněném úkolu pro Gruldana se skupina rozhodla využít zaslouženou dovolenou na ostrově Fané. Týden plný zábavy a akce nebyl zcela odpočinkový, neboť museli vyřešit nájemné zabijáky ve formě knih a vraždu nesmrtelného bezdomovce jménem Idyl, který odmítal opustit tento svět kvůli prokletému předmětu osudu.

Během dovolené se skupina setkala s vyslanci města Silver Bridge a úspěšně vyjednala podmínky importu a kontroly zboží na ostrov.

Našli se v místním vězení, kde se setkali s uvězněným kapitánem Orwellem, který kdysi pečoval o Doryho i jeho sestru. Od něj se dozvěděli, že ztracenou sestru musí hledat ve městech severně od Silver Bridge.

Když se na tuto výpravu vydali, zastavil je na ulici muž jménem Ronal, džin, který hledal nesmrtelného bezdomovce Idyla. Pokud ho přivedou, splní jim tři menší přání. Shodou okolností potkali Idyla a společně s nimi další postavu. A to Sašu, Doryho dávno ztracenou sestru.

Bohužel došlo ke konfliktu s Ronalem, když se snažili Sašu přesvědčit, že ji jen využívá. Diskuze se zvrtla v Effinu pěst směrem k Ronaldově obličeji. Ronald ji potrestal přesunem do jiné pláně. Tvrdil, že je nyní jeho majetkem a vrátí ji, pokud mu přivedou prokletého Idyla. Tato faktura však byla splatná až za několik dní, takže se skupina rozhodla využít čas a vydělat nějaké zlaťáky.

Nejprve šli na velký bazar vyřešit původce nebezpečných knih, skupinu dlakošakalů. Poté se vydali na lov zbojnice jménem Osám, na tento lov se k nim opět přidala Effi, protož Báhir vyměnil svou svobodu za tu její. Kousek od místa, kde se měla Osám nacházet, se potkali s další skupinou lovců, ale spolupráce s nimi nebyla vůbec snadná. Respektive žádná.

Zjistili, že Osám byla nakažena prazvláštní nemocí, která se zdála být spíše jako prokletí. Nemoc šířila bytost v podobě obrovského sovího démona, jehož stopa vedla do nedalekého dolu. V dolu se setkali s trpasličím mužem jménem Bernard, který je varoval.

Navzdory varování se vydali do dolu. Démona sice nenalezli, ale našli tam kultisty, kteří ho využívali. Získané informace naznačovaly, že kultisté chystají ve stříbrném městě nějaké velmi nepříjemné překvapení pro nadcházející noc. Proto se vrátili do Silver Bridge, aby hledali jakoukoliv stopu po démonovi. Během pátrání se setkali s trpaslíkem Bernardem, který patřil mezi kultisty, přičemž jim prozradil, že démon je ve skutečnosti mladý chlapec, jenž své proměny neovládá.

Skupina se snažila chlapce zachránit, ale bohužel se to nezdařilo a skončilo to jeho smrtí. Skupina přežila, ale jen díky tomu, že Effi uzavřela dohodu Ronaldem, v rámci čehož se stala jeho Warlockem. Přeživší kultisté byli odvedeni do vězení a skupina se konečně pojmenovala"Stříbrné šípy". Poté, co se vrátili do hostince, získali zprávu od Gruldana o dalším úkolu. A bylo čas se opět vydat do akce.

Po poslední epizodě navíc hráči konečně dosáhli nového levelu, takže zde se můžete podívat, jak jim šlo házení nových schopností, vlastností a hlavně životů!