Pokud se vám už začíná stýskat po životopisných filmech o hudebních legendách, zkuste ještě vydržet do února příštího roku. Právě tehdy bude totiž premiérovat snímek Bob Marley: One Love, který se zaměří na slavnou a milovanou reggae legendu. Studio Paramount Pictures navíc nedávno vydalo plnohodnotný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Z něho je patrné, že nás čeká jak hodně dobré muziky, tak i dramatické nahlédnutí do zpěvákova života v minulém století. Opět se tak například dočkáme sekvence z roku 1976, kdy byl Marley (Kingsley Ben-Adir) málem zavražděn. Podle starších informací také už víme, že děj by se měl zaměřit obzvláště na tvorbu alba Exodus z roku 1977, které vzniklo pod taktovkou Marleyho kapely Bob Marley and the Wailers.

O režii filmu se postaral americký filmař Reinaldo Marcus Green, který je tvůrcem snímku Král Richard: Zrození šampionek (2021), jenž vynesl vůbec prvního Oscara Willu Smithovi. Scénář si vzali na starost Frank E. Flowers (Metro Manila) a Terence Winter (Vlk z Wall Street).

Dále se ve snímku objeví herci jako James Norton, Lashana Lynch, Michael Gandolfini, Anthony Welsh, Tosin Cole a Nadine Marshall.

Oficiální premiéra v našich kinech je stanovená na 15. 2. 2024.