Studio ITV představuje zbrusu nový psychologický thriller jménem Angela Black, kterého se dočkáme již příští měsíc. Příběh bude (jak už je z názvu patrné) vyprávět o ženě jménem Angela. Ta na první pohled působí dojmem šťastné a spokojené londýnské manželky. Se svou rodinou žije v přepychovém domě, děti chodí do dobrých škol, plus její práce je nadstandardně placená. Ve volném čase se taktéž věnuje dobrovolnictví ve psím útulku. Zdá se, že celá rodina perfektně funguje. Věci jsou ale ve skutečnosti mnohem hrozivější. Angela je totiž obětí domácího násilí, za kterým stojí její manžel Olivier. Nicméně Angela ho i nadále miluje, protože Olivier je nejenom pečlivý a zodpovědný pracant, ale zároveň se hezky chová k jejich dětem. Své modřiny, rány a vyražené zuby před svými syny proto důkladně skrývá. Ovšem jednoho dne naberou věci hrozivý obrat. 

Angelu totiž jedné noci navštíví osobní vyšetřovatel Ed, které jí prozradí další hrozivá tajemství o Olivierovi. Angela se tak následně začne šťourat v minulosti a osobním životě svého manžela, což pro ni může mít fatální následky. Nehodlá však se svým odhodláním seknout, protože v sázce je nejenom její osud, ale i osud jejich dětí. Co když je ale tajemný Ed pouze výplodem její fantasie? Co když si Angela Eda sama vymyslela, aby měla důvod se konečně svému násilnickému manželovi postavit? Ať už je to jakkoliv, věci zajdou tak daleko, že jejich manželství už nikdy nebude stejné. Seriál již premiéroval minulý podzim ve Velké Británii, příští měsíc ale následně dorazí i do dalších zemí. 

Tvůrci a hlavními scénáristy seriálu jsou Jack a Harry Williamsovi, dva bratři, kteří jsou zakladatelé studia Two Brothers Pictures. Mezi jejich další díla patří například seriály Nezvěstní a Prolhaní. V seriálu se objeví herci jako Joanne Froggatt, Michiel Huisman a Samuel Adewunmi. Premiéry se dočkáme 7. 2. 2022.