Pro fanoušky známé a populární americké rockové skupiny Foo Fighters, která nedávno vydala svou vlastní hororovou komedii, máme jednu velice špatnou zprávu. Sympatický bubeník Taylor Hawkins zemřel během turné po Jižní Americe. Bylo mu 50 let. Informovali o tom členové Foo Fighters, kteří zároveň na svém oficiálním Twitteru sdělili následující:

,,Rodina Foo Fighters je otřesena tragickou a předčasnou ztrátou milovaného Taylora Hawkinse. Jeho hudební duch a nakažlivý smích s námi navždy zůstane. Vyjadřujeme upřímnou soustrast jeho ženě, dětem a celé jeho rodině, přičemž žádáme, aby se s jejich soukromím v této nepředstavitelně těžké době zacházelo s maximální úctou.“

Příčina smrti však uvedená nebyla. Taylor Hawkins byl uprostřed turné s kapelou, ta ho následně našla již mrtvého v hotelovém pokoji v Bogotě v Kolumbii. Bubeník už v roce 2001 málem zemřel na předávkování léky proti bolesti, nicméně podle jeho tehdejších slov byl od té doby „čistý“. 

Tato zpráva také přichází krátce po vydání filmu Studio 666, nově vydané hororové komedie, ve které hrála celá kapela Foo Fighters. Hawkins si ve filmu zahrál sám sebe, to samé platilo i pro všechny jeho kolegy z kapely. Hawkins nahradil původního bubeníka kapely Williama Goldsmitha poté, co se dostal do konfliktu s frontmanem Davem Grohlem. Se skupinou byl tak od roku 1997. Jednalo se taktéž o jednoho z nejvýraznějších členů celé kapely, který se spolu s Grohlem nejčastěji objevoval v různých rozhovorech a klipech. 

Taylor Hawkins se narodil v Texasu roku 1972. Poté, co však vyrůstal v Laguna Beach v Kalifornii, si eventuálně vydělával skrze různá hudební vystoupení. Nakonec to vedlo i k jeho vstupu do kapely Foo Fighters. Po Hawkinsovi zůstala manželka a tři děti.