O tom, že na Netflix míří Tekken: Bloodline jsem vás už informovali dříve. Nyní ale o připravovaném anime promluvil samotný Katsuhiro Harada, který má připravovaný projekt celý na starost. Během Geeked Weeku nám dal několik zajímavých informací ze zákulisí a odhalil hned několik útržků z připravovaného anime.

Tekken je jedna z mála herních sérií, u které se příběh neustále a hrozně dlouho vyvíjí napříč sériemi. Díky tomu se tak jedná o velký a obsáhlý příběh. Ačkoliv se celá série dočkala několika různých zpracování, vůbec poprvé se teď bude jednat o anime adaptaci.

Seriál nám dá nahlédnout do života Džina Kazami, na jeho trénink, cíl, několik rozhovorů s jeho matkou Jun a jaké to bylo žít v Jakušimě. Harada sám říká, že právě tohle jsou jeho nejoblíbenější části. Pokud by Džin existoval a žil, tak by mu Katsuhiro Harada vzkázal: „Omlouvám se, že jsem tě vždycky vystavil tolika hrozným věcem.“

Samotné díly by měly být takovou výplní toho, co hry neodhalily a fanouškům tak poskytnou některá vysvětlení, která dosud zůstala skrytá.

Seriálu bychom se měli dočkat do konce tohoto roku a uvidíme v něm i takové postavy jako jsou Heihachi Mishima, Kazuya Mishima, Leroy Smith, King, Jun Kazama, Paul Phoenix a Ogre.