Na kanálu YouTube společnosti Netflix se objevila upoutávka na seriál Tekken: Bloodline, jež fanouškům přibližuje příběh a ústřední postavy, které budou v seriálu vystupovat. Hlavním hrdinou je protagonista série Jin Kazama. Ten pátrá po svém dědečkovi, legendárním Heihačim. Upoutávka začíná Jinovým tréninkem bojových umění, ale brzy se ohlásí i mystická stránka seriálového univerza, když se na scéně vyskytnou démoni a smrtící superschopnosti.

Podle oficiální synopse od Netflixu se „Jin Kazama již v raném věku naučil od své matky rodinné sebeobranné umění Kazama-Style. Přesto byl bezmocný, když se náhle objevilo obludné zlo, které zničilo vše, co mu bylo drahé, a navždy změnilo jeho život. Jin se na sebe zlobil, že tomu nedokázal zabránit. A tak přísahal pomstu a usiloval o absolutní moc, aby ji vykonal. Jeho snaha ho dovede až ke konečné bitvě na světové scéně - Turnaji o krále železné pěsti.“

Jinovo pátrání naznačuje popisek mezi záběry traileru: „Když osud volá, povstane temný hrdina.“ Ačkoli se zdá, že děj anime se soustředí hlavně na Jina a jeho rodinu, objevuje se v něm i několik dalších rozpoznatelných postav z videoher, například King a Paul, kteří se letmo objevují na konci traileru.

Hra Tekken, která debutovala v roce 1994, je jednou z nejpopulárnějších a nejúspěšnějších bojových videoher všech dob, dočkala se také nejedné adaptace v ostatních médiích. S téměř dvaceti díly, které se odehrály v průběhu tří desetiletí, představila tato série obrovské množství postav a dílčích zápletek, z nichž se mnohé prolínají a přenášejí z jednoho dílu do druhého. Hra se soustředí na boj zblízka, přičemž každá postava má kromě příběhu a osobních údajů také jedinečnou sadu pohybů, které vycházejí z reálných stylů boje.

Přečtěte si také: Tekken 8 překonal dva miliony. Bojovku čeká nový obsah, příběhy i obchod

Tekken: Bloodline bude mít premiéru exkluzivně na Netflixu v průběhu roku 2022. V tuto chvíli však nebylo oznámeno žádné konkrétnější datum vydání. Připravovaná série se připojí k rozrůstající se kolekci anime titulů z produkce Netflixu, které postupně pokrývají všechny žánry. Jste fanoušky původní herní předlohy? Který hrdina je vám svým bojovým stylem nejsympatičtější?