Už jen pár týdnů nás dělí od premiéry posledního dílu novodobé Halloween trilogie, který ponese příhodný název Halloween končí. Studio Universal Pictures se tak pochlubilo s finálovým trailerem, který si můžete pustit výše.

Ten začíná sekvencí, která se dá najít snad v každém druhém hororu. Jistá postava pomalu vstupuje na zcela očividně nebezpečného místo a volá: ,,Haló?“ A divákovi je hned jasné, že brzy skončí na noži hrozivého Michaela Myerse. Poté následují sekvence s Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), která je odhodlaná maskovaného zabijáka jednou provždy zlikvidovat. Celá trilogie je přímým pokračováním prvního filmu z roku 1978, přičemž ignoruje dějství z následných sequelů.

Příběh se bude odehrávat čtyři roky po událostech dílu Halloween zabijí. Laurie žije společně se svou vnučkou Allyson (Andi Matichak), přičemž zároveň také dokončuje psaní svého memoáru. A i přestože se během té doby Myers neobjevil, Laurie ví, že to se může každou chvíli změnit. Brzy se tak Laurie bude muset opět postavit muži, jehož přízrak ji děsil po několik dlouhých desítek let.

A jelikož se bude jednat o díl, kterém se Jamie Lee Curtis objeví ve své ikonické roli opravdu už úplně naposledy, je otázkou, jak to pro ní skončí. Zabodne nakonec Myers i ji? Nebo to vše bude nakonec úplně jinak? 

Snímek si opět vzal na starost filmař David Gordon Green, který se postaral jak o režii, tak i o scénář. Na tom pak ještě pracovali Paul Brad Logan, Chris Bernier a Danny McBride.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 10. 2022.