Drsného zabijáka, kterého si poprvé v roce 2014 zahrál Keanu Reeves, vám snad nemusíme představovat. John Wick se od té doby dočkal dvou pokračování a čtvrtý díl by měl jít do kin příští rok. Zároveň se můžeme těšit na chystaný prequel seriál The Continental, který by se už podle názvu měl odehrávat ve známém zabijáckém hotelu, nebo spin-off Ballerina, kde by se v hlavní roli měla objevit ještě neznámá ženská hrdinka. Aby toho nebylo málo, charismatický assassin má dokonce vlastní hru - taktickou střílečku John Wick Hex. Není se tedy čemu divit, že popularita Johna Wicka neustále roste. Zatímco první díl celosvětově utržil jen v kinech něco kolem 89 milionů dolarů, třetí díl svým tvůrcům vynesl téměř 327 milionů dolarů!

Oblíbené téma se vždy stává terčem všemožných fanartů, a ani u Johna Wicka tomu není jinak. Naposledy nás pobavil příspěvek od umělce, který si na Instagramu říká dinotomic. Podle svých slov se stejně jako většina světa nudí v karanténě, a tak přišel s nápadem, nakreslit své oblíbené postavy ve stylu nejpopulárnějších animovaných seriálů. A John Wick se mu opravdu povedl.

Teď zbývá jen doufat, že si kreseb všimnou i tvůrci seriálů, a my se tak Baby Jagy dočkáme třeba v Simpsonech nebo South Parku. Kde byste Johna Wicka nejraději viděli vy?