Už na konci měsíce bude na službě Apple TV+ premiérovat nová animovaná série jménem WondLa, která bude vycházet z knižní trilogie pro děti od autora Tonyho DiTerlizzia. Streamovací služba už vydala i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Eva (Jeanine Mason), zvědavá a kurážná dívka, kterou v nejmodernějším podzemním bunkru vychovává pečovatelský robot jménem Muthr (Teri Hatcher). V den jejích 16. narozenin ji však útok na bunkr donutí svůj podzemní domov konečně opustit a vylézt na povrch, který obývají nejrůznější druhy mimozemšťanů, po dalších lidech však není ani stopy. Dřívější planeta Země se nyní nazývá Orbona, kde vládne zcela jiný řád. Otto (Brad Garrett), roztomilá obří želvuška, s nímž Eva sdílí telepatické schopnosti, a Rovender (Gary Anthony Williams), svárlivý emzák s problematickou minulostí, se následně připojí k hrdince na cestě za nalezením nejenom dalších lidí, ale také svého domova a skutečného osudu. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Bobs Gannaway, který už má s animovanou tvorbou pro děti bohaté zkušenosti. Jako režisér stojí za tituly Mickeyho kouzelné Vánoce (2001), Zvonilka: Tajemství křídel (2012) a Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014).

O režii jednotlivých epizod chystaného seriálu se postaral Andrew L. Schmidt (Lovci trolů: Úsvit Titánů). Dále zde uslyšíme hlasy herců jako Alan Tudyk, D.C. Douglas a Sarah Hollis.

Na službě Apple TV+ od 28. 6. 2024.