Na Oscara nominovaná americká herečka Anna Kendrick, kterou můžeme znát z filmů jako Lítám v tom (2009), Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) nebo Zúčtování (2016), poprvé usedla na režisérskou stoličku celovečerního filmu. Někdy v budoucnu nám tak představí svůj režijní debut v podobě krimi dramatu Woman of the Hour, v němž sama ztvární jednu z hlavních rolí. Na světě už máme oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do Spojených států během 70. let, během kterých v Kalifornii vraždil Rodney Alcala (Daniel Zovatto), skutečný sériový vrah, jenž je považován za jednoho z nejchytřejších a nejplodnějších vrahounů americké historie. Ačkoli již byl v době filmu registrovaným sexuálním delikventem a nedávno ho propustili z vězení, objevil v televizní seznamovací soutěži The Dating Game, kterého se zúčastnila také Cheryl Bradshaw (Kendrick). A která se nechá Alcalou okouzlit.

Snímek by měl podle všeho různě skákat v čase, přičemž by se měl mimo jiné zaměřit vrahovy zločiny. Páteří filmu by ale mělo být zkoumání jeho vztahu s Cheryl. Nevypadá to špatně, snad se tedy hereččino první zrežírované dílo povede. 

Anna Kendrick je zároveň i jednou z producentek filmu, scénář si vzal na starost Ian MacAllister McDonald (Some Freaks).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tony Hale, Kelley Jakle, Max Lloyd-Jones, Darcy Laurie, Jessie Fraser, Kathryn Gallagher, Matty Finochio, Nicolette Robinson, Andy Thompson, Matt Visser a další.

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.