Argentinci nám natočili horor. A rozhodně se nedrželi zpátky. Snímek When Evil Lurks si již odbyl premiéru na filmovém festivalu v Torontu, kde se dočkal především pozitivních reakcí. Samotný trailer každopádně slibuje pořádně hrůznou nálož, ze které bude mrazit v zádech. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh by nás měl zavést do odlehlé vesnice, u které mají farmu bratři Pedro (Ezequiel Rodríguz) a Jimmy (Demián Salomón). Brzy ale zjistí, že v jejich domově se skrývá něco zlého a strašlivého, něco, co nemá ani trochu dobré úmysly. Ona démonická entita začne následně terorizovat veškeré obyvatele zmíněné vesnice. A zdá se, že neexistuje nic, co by ji mohlo zastavit. 

Trailer svým stylem připomíná takový mix filmografie Roberta Eggerse (Čarodějnice) a hororových sérií jako Vymítač ďábla a Evil Dead. Teď už se jen musíme modlit, aby to ve výsledku nebylo až příliš přeplácané, ale upoutávka každopádně působí slušným dojmem. Podle všeho se také můžeme těšit na pořádnou várku lekaček, což u takového typu hororu asi příliš překvapivé nebude. 

O scénář a režii se postaral Demián Rugna, který je taktéž zodpovědný za slušně hodnocený horor Aterrados (2017).

Dále se ve snímku objeví herci jako Luis Ziembrowski, Marcelo Michinaux, Federico Liss, Silvina Sabater, Emilio Vodanovich, Paula Rubinsztein a Virginia Garófalo.

Snímek bude uvede na VOD již 27. 10. 2023