Na festivalu Fantastic Fest před několika týdny premiéroval slibně vyhlížející thriller jménem What You Wish For, ve kterém si hlavní roli zahraje Nick Stahl. Že vám je herec povědomý? Však se také jedná o představitele dospělého Johna Connora ze snímku Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003). Zde však na jeho postavu budou čekat zcela jiné problémy, místo apokalypsy totiž bude řešit dluhy. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na Ryana (Stahl), který nešťastně dře v kuchyni jistého hotelu. Jednoho dne se mu ale naskytne příležitost vzít si dovolenou a letět hluboko do deštných pralesů Jižní Ameriky, kde má své sídlo Jack (Brian Groh), jeho tehdejší kamarád a spolužák z gastronomické školy, jehož Ryan neviděl celých 12 let. 

Ryan se však potýká s problémem. Topí se totiž ve velkých dluzích kvůli hazardu, v rámci čehož musí co nejdříve sehnat peníze pro velice nebezpečného člověka, který může ublížit jak jemu, tak i jeho blízkým. Ryan tak po příjezdu závistivě poslouchá Jacka, ze kterého se mezitím stal soukromý kuchař, jenž se zas topí v milionech. Žije si v prvotřídním luxusu a poskytuje exkluzivní kulinářské zážitky pro ultrabohaté. Obecně se vlastně dá říct, že má všechno, po čem Ryan vždy toužil.

Jednoho večera ale Jack zmizí neznámo kam. Ryan proto učiní osudové rozhodnutí převzít Jackovu identitu spolu s jeho tučným bankovním účtem, aby mohl vyrovnat všechny své dluhy. Zároveň ale nyní musí naplnit kuchařské požadavky Jackových zaměstnavatelů. A to by mohl být zásadní problém. 

O scénář a režii se postaral Nick Tomnay, který má za sebou například krimi komedii The Perfect Host (2010).

Dále se ve snímku představí herci jako Tamsin Topolski, Randy Vasquez, Penelope Mitchell, Juan Carlos Messier, Ariel Sierra, Greg Winter, Laure Stockley a Norma Nivia.

Snímek premiéroval na výše zmíněném festivalu 22. 9. 2023, zda se ale eventuálně dostane také k nám, je zatím ve hvězdách.