Před několika dny vyšlo najevo, že představitelé studia Warner Bros. Discovery zrušili premiéru zcela dokončeného filmu Coyote vs. Acme, komedie s mixem animovaného a hraného stylu, která se zaměřila na postavičku Kojota Wildy ze slavné značky Looney Tunes. Studio snímek podle všeho zrušilo především proto, aby si ho mohlo odečíst z daní, ovšem toto rozhodnutí vyvolalo vlnu nelibosti nejenom u diváků, ale i u filmařů. Společnost za to kritizovali například BenDavid Grabinski (Bojíte se tmy?) a Brian Duffield (Ostrov lebek).

Zdá se ale, že celá tahle událost by nakonec mohla mít dobrý konec. Snímek nakonec v temných hlubinách trezoru, ve kterém se nachází například i podobně zrušená Batgirl, nezůstane. Po tvrdé kritice, kterou jejich hození filmu do koše způsobilo, se představitelé studia rozhodli, že snímek nakonec nabídnou jiné společnosti či platformě, která by ho mohla zakoupit a následně vydat.

Tato možnost záchrany se každopádně nabízela už krátce poté, co vyšlo najevo, že Warneři snímek zruší, otázkou však bylo, zda se k ní nakonec uchýlí. Podobně byl vytažen z hrobu i animovaný seriál Batman: Caped Crusader, který měli Warneři uvést na službě HBO Max. Po jeho následném zrušení se ale nakonec práva dostala do rukou Amazonu, který by ho měl v budoucnu uvést na své službě Prime Video. Necháme se proto překvapit, kdo přesně se ujme chystaného Looney Tunes projektu.

Jak již bylo řečeno, ten se zaměří na Kojota Wildu, který se ve slavné sérii vytrvale snaží dopadnout Ptáka Uličníka. V chystaném filmu se má rozhodnout žalovat firmu Acme Corporation za její produkty, které využíval k polapení svého zmíněného a super rychlého úhlavního nepřítele, nicméně ty se v drtivé většině případů obrátily proti němu. Celý námět tak vycházet z článku New Yorkeru z roku 1990 od Iana Fraziera.

Jednu z hlavních rolí by si měl ve filmu zahrát John Cena (Peacemaker), připojit by se k němu měl i Will Forte (Poslední chlap na Zemi), který má ztvárnit právníka, jehož si Wilda pro žalobu najme.

O režii filmu se postaral Dave Green, který stojí za tituly jako Earth to Echo (2014) a Želvy Ninja 2 (2016). Na výrobu snímku také dohlížel i scenárista a režisér James Gunn v roli jednoho z producentů.