Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Ježíšek už je téměř ve vašem obýváku a vy jste si pořád ještě nenašli čas na nákup dárků pro své blízké? Nevadí. Naštěstí existují dárky, které se dají sehnat doslova na poslední chvíli. Herní kupony jsou ideální volbou pro každého zapomnětlivce.

IDEÁLNÍ DÁREK PRO HRÁČE

Ať už chcete koupit dárek pro PC hráče nebo zapřísáhlé konzolisty, Herní kupony jsou řešením pro každého hráče. Obchod nabízí kupony do Steam peněženky, aktivaci členství v PlayStationu Plus nebo dobití paysafacard. A kdyby i to bylo málo, můžete koupit třeba předplatné na populární Netflix.

OKAMŽITÉ DORUČENÍ BEZ ČEKÁNÍ

Největší výhodou dárkových poukazů je rychlost jejich doručení. Nebudete se tak muset obávat, že by dárek nestihl dorazit ještě před Vánoci.

Kupon vám přijde během pár minut na e-mail. Není tedy nic snazšího než zvolit ten správný produkt a poté jej uhradit jedním z mnoha platebních způsobů včetně platby kartou, bankovním převodem nebo mobilem.

VYBERTE SI DÁRKOVÝ VZHLED

Zvolit si můžete jeden z dárkových vzhledů, který vám přijde e-mailem spolu a vy si ho tak jednoduše můžete vytisknout na vlastní tiskárně.

Druhou možností je nechat si dárkový vzhled vytisknout na kvalitní tvrdý papír přímo od Herních kuponů a zaslat poštou. Pár dnů před Vánoci je to ale risk, který určitě nedoporučujeme pokoušet.

PC HRÁČ NEBO KONZOLISTA?

Pokud hraje obdarovaný na PlayStationu, ideálním dárkem pro něho bude dobití PlayStationu peněženky nebo zakoupení členství v PlayStationu Plus. Díky němu bude obdarovaný moci hrát online, dostane každý měsíc 2-4 hry zdarma a získá přístup k exkluzivním slevám na PlayStation Store.

Jestliže sháníte dárek pro majitele Xboxu, zvolte Xbox Game Pass, který hráčům umožní přístup ke 100 neustále se obměňujícím hrám a dalším prémiovým službám včetně Xbox Live Gold.

UNIVERZÁLNÍ DÁRKOVÝ POUKAZ

A jestli si nejste jistí výběrem, můžete koupit univerzální poukaz, za který si obdarovaný bude moci pořídit přesně to, co potřebuje. Vybírat bude moci ze všech produktů na Herních kuponech. Tak jako tak půjde o skvělý dárek pro hráče, kterým pod stromečkem určitě uděláte radost.

PŘEDPLATNÉ NA STREAMOVACÍ PLATFORMY NETFLIX, TWITCH NEBO VOYO

Předplatné na streamovací služby jsou hitem letošních Vánoc. Zakoupením kuponu na Netflix, Twitch nebo Voyo chybu tedy určitě neuděláte. 

K dispozici je předplatné na Netflix v hodnotě 400 Kč nebo 1000 Kč. 

Poukaz do oblíbené hráčské platformy Twitch seženete 

Voyo kupon je pak k dostání ve variantách 1 měsíc, 2 měsíce, 3 měsíce, 6 měsíců a 12 měsíců.

KDYŽ SI NEVÍTE RADY, POMŮŽE VÁM ČESKÁ PODPORA

Občas se stane, že si s něčím nebudete vědět rady. Herní kupony mají vlastní zákaznickou podporu v češtině, která vám poradí s výběrem, nákupem i uplatněním kuponu.

CO VŠECHNO HERNÍ KUPONY VE ZKRATCE NABÍZÍ?

  • Okamžité doručení e-mailem ihned po zaplacení
  • Aktivace kuponu během několika vteřin
  • Možnost zaslání dárkového vzhledu e-mailem
  • Česká zákaznická podpora
  • Oficiální produkty bez navýšení ceny