Letošní zima je obdobím návratu starých a dobrých hororových klasik. Tento měsíc k nám doputoval již pátý díl legendárního Vřískotu, přičemž měsíc příští nám zas nadělí další díl Texaského masakru motorovou pilou. I přestože film v rámci několika předchozích měsíců příliš propagován nebyl, těší se na něho mnoho fanoušků všude po světě. Snímek například zveřejnil fotku z filmu, jež odhaluje postavu Sally Hardesty, hlavní hrdinku z prvního snímku z roku 1974, kterou ztvárnila Marilyn Burns. Jelikož ale herečka v roce 2014 zemřela na infarkt, zde postavu tentokrát ztvárňuje Olwen Fouéré. Do připravovaného filmu se ale vrátí herec John Larroquette, který se postará o roli vypravěče. Netflix navíc vydal oficiální plakát, na který se můžete podívat níže.

Plakát tak odhaluje novou podobu známého vrahouna jménem Leatherface, který bude ve filmu zcela jistě terorizovat novou skupinku mladých nešťastníků. Příběh tak bude vyprávět o Melody (Sarah Yarkin), její sestře Lile (Elsie Fisher), Dantovi (Jacob Latimore) a Ruth (Nell Hudon). Společně se tak vydávají do vzdáleného města Harlow v Texasu, aby tam mohli založit nový business. Brzy se ale jejich cesta změní v noční můru, protože zkříží cestu s výše zmíněným Leatherfacem, který rozhodně nezapomněl, jak svou motorovku ovládat. Skupinka tak bude muset hledat pomoc u Sally Hardesty, která ze střetnutí s šíleným vrahounem vyvázla se zdravou kůží. 

O režii snímku se postaral David Blue Garcia, který je profesí původně kameraman. Pracoval tak například na hororové komedii Blood Fest z roku 2018. Scénář si zas vzal na starost Chris Thomas Devlin. O produkci se zas stará hororový veterán Fede Alvarez, který napsal a zrežíroval nejenom reboot Lesního ducha z roku 2013, ale i povedený a hrůzný snímek Smrt ve tmě. Oficiální premiéry se na Netflixu dočkáme 18. 2. 2022.