Už tento měsíc, přesněji za dva týdny, bude na službě Apple TV+ premiérovat skvěle vyhlížející seriál Vládcové nebes, který nás vrátí zpět v čase do období druhé světové války. Podobně jako třeba Bratrstvo neohrožených (2001) a Pacifik (2010), na nichž dělala část stejných tvůrců, budou mít i Vládcové nebes svou vlastní úvodní znělku, kterou streamovací služba nedávno zveřejnila. Podívat se na ni můžete výše.

Je vlastně v hodně podobném stylu, který měly i zmíněné dva seriály. Za doprovodu hudby Blakea Neelyho, který se podílel i na soundtracku k Pacifiku, nám tak znělka ukáže nejenom primární postavy, ale i sekvence z nejrůznějších bitev. Těšit se každopádně můžeme na příběh členů 100. americké bombardovací skupiny přezdívané Bloody Hudredth, kteří vyráží do boje proti silám nacistického Německa. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou je John Orloff, který se podílel na scénáři k zmíněnému Bratrstvu neohrožených. Jednotlivé epizody zrežírovali filmaři jako Cary Joji Fukunaga (Není čas zemřít), Anna Boden a Ryan Fleck (Captian Marvel), Dee Rees (Mudbound) a Timothy Van Patten (Rodina Sopránů).

V hlavních rolích se představí hvězdy jako Austin Butler, Callum Turner, Barry Keoghan, Anthony Boyle, Louis Hofmann, Ben Radcliffe, Luke Baker, Rafferty Law, Saura Lightfoot Leon, Kieron Moore, Ben Dilloway a další.

Na službě Apple TV+ bude seriál premiérovat 26. 1. 2024.