I nadále trvající stávka herců pořádně otřásla jak celým Hollywoodem, tak i kalendářem premiér různých očekávaných titulů. Herci, kteří spadají pod organizaci SAG-AFTRA, tak nemohou nejenom nic natáčet, ale ani nemohou být součástí jakékoliv propagace a poskytovat rozhovory. V rámci toho se tak mnohé velké filmové produkce musely pozastavit, znovu se rozjedou až ve chvíli, kdy stávka oficiálně skončí. A to ještě nějaký ten čas patrně potrvá.

Natáčení každopádně pozastavil i třetí díl Venoma, ve kterém se Tom Hardy opět vrátí k roli Eddieho Brocka. I nadále ale platí, že Venom 3 se do kin podívá 11. 7. 2024. To se ale bohužel může v brzké době změnit. K horšímu. 

Server Variety nedávno uvedl, že pokud stávka herců do pár týdnů neskončí, premiéry některých očekávaných filmů mohou být odloženy, včetně i Venoma 3. Problém navíc je i ten, že natáčení třetího dílu trvalo asi jen dva týdny, tudíž ke konci hlavní části produkce má snímek ještě daleko. Pokud by k odkladu skutečně došlo, můžeme se jen dohadovat o tom, jak moc se vlastně ono čekání protáhne. Když bychom odložili optimismus stranou, je bohužel možné, že tvůrci snímek nakonec šoupnou až někdy na začátek roku 2025, ale ještě není třeba předbíhat. Holt se budeme muset nechat překvapit, co přinesou nadcházející týdny.

Kromě Hardyho se ve trojce Venoma objeví i Juno Temple (Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil), která by si měla zahrát primární ženskou roli. Zatím není známo, o koho přesně půjde, ale podle všeho se bude jednat o postavu z komiksů.

Dále můžeme počítat s přítomností Chiwetela Ejiofora (Láska nebeská, Potomci lidí), o němž se šuškalo, že by si mohl zahrát Orwella Taylora, generála armády USA, který se chce Venomovi pomstít za smrt syna.

Příběh opět pochází z hlavy Toma Hardyho, ovšem scénář ke třetímu dílu zpracovala Kelly Marcel, která se zároveň chopila i otěží režie. Kromě Venoma se také podílela na psaní filmů jako Zachraňte pana Bankse (2013), Padesát odstínů šedi (2015) a Cruella (2021).

Na třetím díle Venoma dále pracují producenti jako Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal a Hutch Parker.