Ve čtvrtek obdrželi fanoušci Zaklínače dárek v podobě plnohodnotného traileru na připravovaný seriál od Netflixu. Přestože datum premiéry první řady je naplánován až na 20. prosince/decembra letošního roku, tak jsme se nyní dozvěděli o ambiciózním plánu producenty.

Lauren Hissrich v rozhovoru s papírovým magazínem SFX prozradila, že zmapovala sedm řad Zaklínače a připravuje se na druhou sezónu. A to i přesto, že Netflix v současné době nepotvrdil pokračování seriálu. Nicméně, informace ze začátku léta naznačují, že práce na další sezóně začnou nejpozději začátkem nadcházejícího roku.

Podle slov Hissrichové by bylo chybou vložit veškerou energii do jediné řady, aniž by přemýšlela o budoucím vývoji postav. Současně ale producenta nemůže slíbit, že všechny postavy přežijí. Určitě ale přežije hlavní hrdina Geralt z Rivie, kterého hraje Henry Cavill známý jako Superman v adaptaci DC komiksů. Anya Chalotra se vžila do Yennefer, Freya Allan se představí jako Ciri a Anna Shaffer si užila roli Triss.

Aby novinek nebylo málo, na internetu se objevily podtituly šesti z celkovým osmi dílů první řady Zaklínače. První a pátý díl nebude mít zřejmě žádný název. Názvy jsou prozatím neoficiální.

  • Druhý díl: Four Marks
  • Třetí díl: Betrayer Moon
  • Čtvrtý díl: Of Banquets, Bastards and Burials
  • Šestý díl: Rare Species
  • Sedmý díl: Before A Fall
  • Osmý díl: Much More

Všech 8 epizod seriálu Zaklínač bude na Netflixu dostupných od 20. prosince/decembra 2019 v kompletní české lokalizaci, včetně dabingu.