Věčné duše se konečně přiblížily k Zorxeonovi a tím pádem i k Pozuovi. Skupina dokázala vstoupit do tajné skrýše v kráteru, která skrývala více než jedno tajemství. Pokračujeme již dnes večer! 

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Dlouhé putování Stínopádem konečně dospělo ke svému konci. Věčné duše totiž konečně dokázaly nalézt místo, ve kterém se nejspíše skrývá drak Zorxeon a s ním i vynálezce Pozu. Skupina doputovala k velkému kráteru, který byl zablokován kouzelným zámkem. Anthony s Mistrálem si s ním dokázali pomocí jejích zručnosti poradit a Duše tak mohly do tajného úkrytu vstoupit.

Kráter byl skutečně kráterem. Uvnitř něj bylo ovšem velké jezero černé bublající tekutiny, na němž se nacházel malý kus země s budovou, která nápadně připomínala Vilu u Hupperdooku. Skupina tušila, že Pozua může najít právě tam. Cestu jim ovšem zablokoval mechanický beran, který hrdinům pořádně potrápil mozkové závity. Ani intelektuální překážka ale Duše nezastavila a celá skupina i s lady Amis se k budově dostala.

Při prohledávání domu se hrdinům podařilo nalézt pouze prázdné místnosti. V jedné z nich se ovšem nacházela skrytá cesta do podzemí. Tyto prostory skrývaly několik překvapení, jedním z nich byla zásoba nových polonemrtvých robotů typu Que T. Když si tito roboti všimli, že je nenavštívil Nezzodan, ale někdo jiný, okamžitě zaútočili. Boj nebyl jednoduchý a komplikoval ho i fakt, že nebylo možné roboty trvale zabít. Kabely, které se nacházely po celé místnosti, je totiž vždy postavily na nohy. Definitivní smrt jim zařídilo až synchronizované zničení tří pilířů, které kabely pravděpodobně ovládaly.

Po boji se skupina vydala hlouběji pod dům. Odhalení, které tam na ně čekalo, je tak hrůzné, že vám to sem ani nemůžu napsat. Raději se ještě rychle koukněte na minulou epizodu a přijďte na dnešní díl, protože Věčné duše už nikdy nebudou stejné..

Záznam minulé epizody!

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

Epizodu 60 můžete zhlédnout živě dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!