Už za měsíc se k nám přiřítí napínavý western jménem Murder at Yellowstone City, na jehož trailer se můžete podívat výše. Vítejte v Yellowstonu. Poměrně poklidném americkém městečku, kde si každý žije svůj vlastní tichý život. I přesto se však zdá, že se jedná o místo, které jakoby terorizoval nějaký zlý duch. V roce 1882 do městečka přijíždí kovboj a bývalý otrok jménem Cicero (Isaiah Mustafa). Nepřijel ale zrovna v nejlepší čas, protože někdy nedávno zavraždil jednoho z místních zlatokopů, přičemž šerif Ambrose (Gabriel Byrne) začne podezírat právě jeho. Místní kněz Thaddeus (Thomas Jane) se však domnívá, že Cicero je nevinný. Brzy na to však dojde k další vraždě, v rámci čehož se veškeří obyvatelé začnou bát o své životy. Kdo je ale ve skutečnosti za vraždy zodpovědný?

Jak je z traileru vidno, veškeré věci se po vraždách ještě více zkomplikují. A divákovi začne být jasné, že v onom zapadlém městečku nemůže člověk věřit snad nikomu. Šerifovi jde především o zachování pořádku, nicméně zároveň je zaslepený svou nedůvěřivostí ke všemu, co nepochází z Yellowstonu. Jeho muži navíc prahnou po smrti Cicera. A to i přestože se zdá, že je opravdu nevinný. Kněz Thaddeus se tak bude muset rozhodnout, zda se postaví na stranu šerifa a jeho mužů, mezi kterými by mohl být skutečný vrah, nebo zda podpoří nově příchozího cizince. Ať už to bude jakkoliv, jedno je zaručeně jisté. Celý konflikt mohou ukončit jedině kulky.

Režii si vzal na starost australský filmař Richard Gray, který je například zodpovědný za snímky jako Blinder, Dvojnice a Robert the Bruce. Právě na posledním zmíněném filmu pracoval i Eric Belgau, který se postaral o scénář k připravovanému westernu. Kromě výše zmíněných se ve filmu dočkáme herců jako Anna CampAimee GarciaEmma KenneyNat Wolff a Richard Dreyfuss.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 6. 2022.