Tak to vypadá, že v Texasu zase poteče červená. Alespoň to vyplývá z drbů, se kterými nedávno přišel známý hollywoodský insider Daniel Richtman. Ten uvedl, že má být ve výrobě další díl slavné hororové franšízy Texaský masakr motorovou pilou. Projekt by měl zatím nést název Texas Chainsaw Legacy.

Podle insidera zatím není známo, zda se bude jednat o reboot, který se pokusí značce vdechnou nový život, nebo zda film bude navazovat na jeden z předchozích titulů. Připomeneme, že posledního „masakru“ jsme se dočkali v roce 2022, kdy na Netflixu vyšla verze od Davida Bluea Garcii. Ta se však příliš pozitivními reakci příliš chlubit věru nemohla. 

V nadcházejícím snímku bychom se každopádně měli podle insidera podívat do Oasis Oaks, klidné a uzavřené komunity na texaském venkově, která je plná pečlivě upravených trávníků a ostražitých bezpečnostních hlídek. Hlavními hrdiny by se měli stát členové rodinky, která je vyloženým ztělesněním blaženého předměstského života.

Těsně za hranicemi této idylické enklávy však stojí zdánlivě opuštěný dům, domov nechvalně známého šílence Leatherface a jeho hrůzostrašných příbuzných, kteří tvoří rodinu Sawyerových. A už brzy na Oasis Oaks zavládne chaos, během kterého se zcela obyčejné rodiny pustí do trýznivé bitvy o přežití.

Klasicky připomínáme, že jde zatím o pouhé zvěsti od insiderů, které ještě nebyly oficiálně potvrzeny. Richtman každopádně neuvádí, kdo všechno na projektů pracuje, stejně tak ani nevíme, které studio si ho vzalo pod palec tentokrát.

Je ale možné, že to je zase Netflix, protože i přestože výše zmíněný snímek z roku 2022 měl bídné recenze, podle všeho se mohl chlubit velice dobrou sledovaností. Na definitivní odpovědi si ale budeme muset počkat.