Americký herec a komik Bob Saget byl podle úřadu šerifa Orange County v neděli večer nalezen mrtvý v hotelovém pokoji v Orlandu.

Policisté uvedli, že byli přivoláni do hotelu Ritz Carlton těsně po 16. hodině místního času. A to kvůli muži bez známek života v hotelovém pokoji. Později bylo potvrzeno, že tento muž je právě Bob Saget. Na místě byl prohlášen za mrtvého, zemřel ve věku 65. let. Vyšetřovatelé prohlásili, že nenašli žádné známky cizího zavinění, případně užívání drog. Soudní lékař tak má brzy určit příčinu jeho smrti.

Bob Saget byl nejvíce znám pro svou roli Dannyho Tannera v sitcomu z 80. let „Plný dům“. V roce 2016 se rozjelo pokračování tohoto sitcomu pod názvem „Zase máme plný dům“. Jeho hlas jste také mohli slyšet v podobě průvodce známého amerického sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“.

TRAILER: ZASE MÁME PLNÝ DŮM

Herec zrovna přednedávnem započal své turné „I Don´t Do Negative Tour”, kde ani ne před čtyřiadvaceti hodinami sdílel na svém twitterovém účtu fotografii z vystoupení z amerického města Jacksonville ve státě Florida.

K úmrtí se vyjádřil i jeho dlouholetý přítel a seriálový kolega John Stamos, který napsal:

„Jsem na dně. Jsem zdrcený. Jsem v naprostém šoku. Už nikdy nebudu mít takového přítele, jako je on. Moc tě miluji Bobby.“

Odpočívej v pokoji, Bobe.