Pokud máte děti a budete s nimi chtít po novém roce vyrazit do kina na něco milého a dobrodružného, určitě dejte šanci dalšímu filmu o slavném medvídkovi Paddingtonovi. Venku tak máme další trailer na celovečerák Paddington v džungli, který slibuje, že další dobrodružná nálož by mohla bavit jak prcky, tak i dospělé. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Paddington (Ben Whishaw) se ve filmu vrátí do rodného Peru, aby zde navštívil svou milovanou tetičku Lucy (Imelda Staunton), jež nyní žije v domově pro medvědy v důchodu. Spolu s ním se na cestu vydá i rodina Brownových, na všechny tak čeká zbrusu nové a napínavé dobrodružství v Jižní Americe, během něhož navštíví jak amazonské pralesy, tak i vrcholky peruánských hor.

Všechny dosavadní trailery vypadaly moc hezky, osobně mám ale stále trochu obavu z toho, že film už nenatočil Paul King (Wonka), nýbrž filmař, pro něhož bude Paddington v džungli celovečerní prvotinou. Tak uvidíme, co budou říkat první recenze. 

O režii se postaral Dougal Wilson, který má za sebou řadu krátkometrážních filmů a hudebních klipů. Jak již bylo řečeno, snímek pro něj bude celovečerním debutem. Na scénáři pracovali Mark Burton (Madagaskar) a Jon Foster s Jamesem Lamontem (Dobrodružství medvídka Paddingtona).

Dále se ve filmu objeví herci jako Olivia Colman, Antonio Banderas, Emily Mortimer, Jim Broadbent, Hugh Bonneville, Julie Walters, Madeleine Harris, Samuel Joslin a Carla Tous.

V kinech od 30. 1. 2025.