Na konci jara uvede studio IFC Films chválený slasher horor jménem In a Violent Nature, který se již objevil na letošnímu filmovém festivalu Sundance. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hluboko v lesích se nachází zřícená požární hlídková věž, pod kterou je pohřbena hnijící mrtvola Johnnyho (Ry Barrett). Když je jí ale jednoho dne odebrán medailon, jeho tělo je oživeno pomstychtivým duchem, jenž je odhodlán získat medailon zpět. Za krádeží stojí skupina teenagerů, kteří si užívají pohodové a ničím nerušené prázdninové dny. Mnozí z nich ale netuší, že to budou jejich poslední prázdniny v životě, protože pomstychtivý nemrtvý golem je začne likvidovat jednoho po druhém.

Tentokrát nám ale bude příběh představen nikoliv z pohledu teenagerů, nýbrž právě skrze nemrtvé oči obživlého vrahouna. Přesně z toho důvodu se snímek na zmíněném festivalu dočkal nadšených reakcí, které chválí především originalitu filmu. 

O scénář a režii se postaral Chris Nash, který se například podílel na výrobě povídkového hororového titulu The ABCs of Death 2 (2014).

Dále se nám ve snímku představí herci jako Andrea Pavlovic, Cameron Love, Reece Presley, Liam Leone, Charlotte Creaghan, Lea Rose Sebastianis, Sam Roulston, Alexander Oliver, Timothy Paul McCarthy a Lauren-Marie Taylor.

Do vybraných amerických kin se film podívá 31. 5. 2024, tak doufejme, že se ho dočkáme i u nás.