Na filmovém festivalu v Sydney premiéroval nový sci-fi thriller jménem In Vitro, který se nedávno pochlubil oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh nás zavede do blízké budoucnosti, ve které má už klimatická krize zničující dopad na zemědělský průmysl. Layla (Talia Zucker) a její manžel Jack (Ashley Zukerman) žijí na odlehlé dobytčí farmě stovky mil od civilizace. Kvůli krizi začne Jack pracovat na alternativní metodě chovu dobytka, nicméně on a Layla se na farmě cítí čím dále více osamocení, přičemž jejich dříve láskyplný vztah už nemá šťávu. Zatímco Jack nyní tráví dny ošetřováním dobytka a experimentováním s novými biotechnologiemi, Layla touží být se svým synem.

Jedné noci se vše změní, když na celém pozemku dojde k výpadku proudu a Jack je napaden. Když si Layla prohlíží jeho rány, Jack ji ujišťuje, že je vše v pořádku a že to byla jen nehoda s dobytkem. Ale Layle tu něco nesedí. Během jejího vyšetřování se začne manžel chovat stále podivněji. A následně zjistí, že na farmě se skrývá cosi znepokojivého. Sci-fi prvky nejsou z traileru příliš zřejmé, ale uvidíme, co nakonec film nabídne. 

O režii se postarali Will Jaymes Howarth, pro něhož bude film celovečerním režijním debutem, a Tom McKeith (Beast). Oba dva zpracovali i scénář, na němž se ještě podílela výše zmíněná herečka Talia Zucker. Dále by se měl ve filmu ještě objevit Will Howarth v roli Bradyho.

Snímek zatím nemá oficiální datum premiéry.