Do amerických kin minulý týden vstoupil nenápadný sci-fi thriller jménem The Shift od studia Angel Studios, které se především zaměřuje na snímky pro křesťanské publikum. I přestože snímek není žádnou velkou událostí, mihne se v něm pár známých tváří, například Neal McDonough (Minority Report) a Sean Astin (trilogie Pána prstenů). Na oficiální trailer se každopádně můžete podívat výše.

Hlavním hrdinu příběhu se stává Kevin Garner (Kristoffer Polaha), který se jednoho dne střetne s tajemným a velice nebezpečným mužem, jenž vystupuje pod přezdívkou The Benefactor (McDonough). Když ale Kevin odmítne jeho lákavou nabídku, která by mu přinesla moc a bohatství, je následně „přesunut“ do alternativní reality, kde vládne totalitní režim. Kevin se tak bude muset nějakým způsobem dostat zpět do světa, který zná, stejně tak i k ženě, kterou miluje. 

O scénář a režii se postaral Brock Heasley, pro kterého bude snímek celovečerním debutem. Snímek bude vycházet z jeho stejnojmenného kraťasu, který natočil v roce 2017.

Dále se ve snímku objeví herci jako Elizabeth Tabish, Jason Marsden, Emily Rose, Paras Patel, John Billingsley, Nolan North, Rose Reid, Tyler Merritt a Elizabeth Becka.

Snímek do amerických kin vešel 1. 12. 2023, o premiéře u nás zatím informace nemáme.