Společnost Dark Matter Studios nedávno vydala oficiální trailer na sci-fi drama jménem Forever Young, z jehož názvu lze snadno uhodnout, o čem asi tak bude pojednávat. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Snímek se zaměří na stárnoucí manželský pár, který tvoří Robyn (Diana Quick) a Oscar (Bernard Hill) Smithovi. Oba dva si užívají poklidného důchodu s vědomím, že zubatá si už na ně brousí kosu. Do jejich pomalu končících životů ale vstoupí vědec jménem Jim Petrak (Mark Jackson), kterému se podařilo omládnout o několik desítek let. A to díky speciálnímu a zázračnému léku v podobě tajemné kapaliny, kterou následně uchvácené Robyn daruje. Z jedné kapky denně tak může člověk doslova omládnout o celé jedno desetiletí. 

Robyn následně zázračnou látku skutečně vyzkouší, v rámci čehož se změní zpět na svou mladší verzi (Amy Tyger). Ve stáří se totiž utápěla v lítosti kvůli tomu, že nikdy neměla děti, což chce nyní změnit. Je tu však jeden velký problém.

Oscar žádnou lítost nepociťuje a zázračnou látku odmítá použít. I přestože Robyn miluje, vracet do minulosti se mu nechce. A nemá problém prožít svůj život tak, jak plánovala příroda. Podle tvůrců tak má snímek pokládat svým divákům otázku, zda by skutečně chtěli na věky věků zůstat mladí. 

O scénář a režii se postaral Henk Pretorius, který nám v minulosti nadělil romantickou komedii Leading Lady (2014) a horor The Unfamiliar (2020).

Dále se ve snímku představí herci jako Stephanie Beacham, Julian Glover, Anabela Teixeira, Sidney Kean, Gilbert Wynne a Cleo Sylvestre.

Zatím však není známo, kdy přesně bude snímek premiérovat.