Live-action seriál Titans ze superhrdinského univerza DC, který vypráví příběh mladých ochránců města Gotham, se již brzy dočká čtvrté řady. S blížící se premiérou se samozřejmě pojí i řádná marketingová kampaň v podobě klipů a teaser trailerů, které fanoušky lákají na nadcházející události.

V posledních několika dnech vypustila streamovací služba HBO Max celkem tři videa z připravované čtvrté řady. V prvním exkluzivním klipu se uskupení Teen Titans poprvé utká s Mother Mayhem (Franka Potente). A jak můžeme vidět, vysoká představitelka Církve krve dá mladým hrdinům pěkně na budku.

Druhý klip zase divákům nabídne krátký a neúplný pohled na Lexe Luthora (Titus Welliver), který dramaticky nabádá Superboye (Joshua Orpin), aby ho navštívil v prostorách Lexcorp Tower. Uvolněný začátek ukázky zase naznačuje vřelý vztah Tima Drakea (Jay Lycurgo) k Bernardovi ze STAR Labs.

První klip: Souboj s Mother Mayhem

V neposlední řadě se HBO Max pochlubilo krátkým teaser trailerem, jenž se točí okolo krvavého rituálu. Fanoušci v něm mohou postřehnout slova Azarath, Metrion a Zenthos, která v minulosti používala Raven (Teagan Croft) k vyvolání temných schopností. Na celém teaseru je ale nejdůležitější zakrvácená ruka na úplném konci. Ta by totiž měla patřit superpadouchovi jménem Brother Blood, kterého ztvární Joseph Morgan.

Čtvrtá série Titans odstartuje 3. listopadu/novembra tohoto roku, kdy HBO Max vydá první dvě epizody. Následně budou nové díly vycházet týdně až do 1. prosince/decembra. Po odvysílání šesti epizod přijde přestávka. Druhá polovina čtvrté série by pak následně měla být vydána někdy během roku 2023.

Druhý klip: Lex Luthor a Superboy