Bylo to dlouhé čekání, ale nyní je u konce! Již dnes večer se skupina dobrodruhů vrátí na vaše obrazovky. Co se ale stalo posledně? To si připomeneme v tomto článku.

CO SE STALO POSLEDNĚ?

Naši hrdinové se v Port Damali vydali do knihkupectví, o kterém se v noci dozvěděli Thom s Brindalem při jejich opileckém tahu městem. O knihkupectví jim řekl zajímavý robot - automatron jménem Troy. Jak ten ale uměl vyprávět vtipy! Už jen kvůli jeho vtipům se tam museli zastavit. Kromě potrhaných bránic si ale skupina odnesla i několik velmi poučných knih! A několik zbytečných knih.

Po nákupu se Duše rozhodly, že nastal čas, aby konečně opustily Port Damali a vydaly se směrem na les Vesdaweald, který je prvním krokem při hledání surovin pro Anthonyho. Před každou delší cestou jsou ale důležité přípravy. A snídaně! Po výživném jídle se tak Mistral, Thom a Brindal vydali rozloučit s Lore Trautem, který jim v Port Damali poskytl útočiště. Que T. a Anthony šli mezitím sehnat koně.

Podívejte se na vánoční dobrodružství Na tahu s Kamilou Janovičovou!

Koně vskutku sehnali. Ale začarované a dosti podezřelé. Zejména Brindalovi se těžce nelíbili. Nakonec ale po delší scéně a vyjednávání skupina na koních vyrazila ven z města. Většina cesty probíhala poklidně a nezajímavě. Až na jeden večer, kdy se skupina utábořila na dohled od lesa Vesdawealdu. Ten večer totiž Mistral oznámil skupině, že by se rád vydal na sever za Sharlott. Ostatní Duše nebyly nadšené. A úplně nejméně Brindal. Po emotivních rozhovorech se nakonec Mistral se všemi rozloučil s tím, že ráno odjede. I když se to skupině nelíbilo, nechala ho jít.

DOBRODRUŽSTVÍ VĚČNÝCH DUŠÍ POKRAČUJE JIŽ DNES! 

• Jaká dobrodružství čekají na Věčné duše v lese Vesdaweald?

• Jak rychle se Mistral ke skupině vrátí?

• Podaří se hrdinům najít nutné suroviny pro rituál?

Odpovědi na tyto otázky získáme již dnes od 18:00 na Twitchi, Youtube i přímo zde na stránkách Nerdfixu!