K dalšímu velkolepému střetnutí mezi He-Manem (Chris Wood) a padouchem Skeletorem (Mark Hamill) dojde už za dva týdny. Animovaný seriál Vládci vesmíru: Revoluce, na jehož výrobu dohlíželo kromě Netflixu i studio Mattel Television, se pochlubil plnohodnotným trailerem. Na ten se můžete podívat výše.

Jak už nějaký čas víme, série se bude odehrávat po událostech animovaného a pár let starého předchůdce, tedy seriálu Vládci vesmíru: Odhalení (2021).

Princ Adam zápolí se svými novými královskými zodpovědnostmi, přičemž před ním stojí nelehká volba. Zvolí život krále, jenž se chopí žezla, nebo šampiona, který bude třímat meč? Ať už to bude jakkoliv, na srdce Eternie se už řítí Skeletor, jenž je posilněný mocnou Motherboard (Meg Foster). Mezitím čarodějka Teela (Melissa Benoist) jde po stopách tajemné magie, aby pomohla He-Manovi čelit té nejstrašlivější hrozbě: Návratu Hordaka (Keith David), Skeletorova bývalého mentora.

Na seriálu opět pracovalo animační studio Powerhouse Animation. Hlavním tvůrcem, scenáristou a producentem se stal Kevin Smith.

V seriálu se dále představí Liam Cunningham jako Duncan, Lena Headey jako Majestra, Alicia Silverstone jako královna Marlena a mnozí další.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 24. 1. 2024.