Stýská se vám po filmové sérii Jason Bourne? Inu, dalšího dílu se už asi nedočkáme, tedy pokud se někdo skutečně nerozhodne natočit pokračování onoho spin-offu s Jeremy Rennerem, ale místo toho byste mohli dát šanci nadcházejícímu Paramount+ seriálu jménem Rabbit Hole, ve kterém si hlavní roli zahraje Kiefer Sutherland, hvězda ze série 24 hodin. Měsíc před premiérou první epizody se proto služba rozhodla pochlubit plnohodnotným oficiálním trailerem, na nějž se můžete podívat výše.

Jak už nějakou dobu víme, těšit se můžeme na příběh Johna Weira (Sutherlnad), brilantního manipulátora, kterého čekají ty nejtěžší týdny v jeho životě. A kdo ví, možná už také i týdny poslední. Jistá skupinka mocných lidí na něho totiž hodila něčí vraždu, v rámci čehož se John musí neustále ohlížet přes rameno.

S Johna se tak stává veřejný nepřítel číslo jedna, pro kterého de facto neexistuje žádné pořádné útočiště. Musí být neustále ve střehu a v pohybu, jinak zcela bezpochyby dohraje. Tento stres samozřejmě zapříčiní, že John může na nějaký osmihodinový spánek rovnou zapomenout, v rámci toho se pak dostaví spánková deprivace, kvůli které začne mít pocit, že začíná přicházet o rozum. A to ho následně dovede k zoufalým krokům. Problém je ale ten, že John se hodlá postavit proti lidem, kteří mohou díky své moci manipulovat a ovládat celé populace. Pokud ale rychle něco neudělá, s poklidným životem se bude muset navždy rozloučit.

Jistou pomoc ale najde u doktora Bena Wilsona (Charles Dance), podle kterého ale musí John počítat s tím, že jeho nepřátelé jsou všude. Tudíž nejlogičtějším pravidlem pro něho bude, aby nevěřil absolutně nikomu. Jejich společný cíl je jasný. Zabránit zkáze demokratického světa. Ale jak se podle nejnovějšího traileru zdá, i Wilson má ve skříni nějaké kostlivce. Necháme se proto překvapit, zda bude Wilson vůbec schopný se s touto zapeklitostí poprat. 

Seriál vytvořili Glenn Ficarra a John Requa, kteří se postarali jak o scénář, tak i režii jednotlivých epizod. Oba dva například stojí za známými snímky jako I Love You Phillip Morris, Bláznivá, zatracená láska a Focus.

Dále se můžeme těšit na herce jako Rob Yang, Jason Butler Harner, Meta Golding, Enid Graham, Walt Klink, Alexandra Castillo, Jonas Chernick a Tricia Black.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovená na 27. 3. 2023.