Vcelku zábavně vyhlížející survival thriller jménem No Way Up, ve kterém se skupina pasažérů ocitne v náležitě nezáviděníhodné situaci, se nedávno pochlubil zbrusu novým oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Děj bude sledovat skupinu nešťastníků, kterým se podařilo přežít havárii letadla, jež je nyní potopené hluboko v Tichém oceánu. Ti, kteří pád přežili, se tak nacházejí ve vzduchové kapse, kde však musí co nejdříve vymyslet dobrý plán na záchranu, jinak si pro ně zubatá přijde tak jako tak. Je zde však hned několik problémů. V první řadě se vrak letadla nachází na kraji bezedné průrvy a může každou chvílí přepadnout. V druhé řadě kolem vraku krouží hladový žralok, který se svých lidských kořistí rozhodně jen tak nevzdá. 

O režii se postaral Claudio Fäh, který má za sebou snímky jako Muž bez stínu 2 (2006), Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014) a Sniper: Ultimate Kill (2017). Scénář zpracoval producent Andy Mayson.

Ve snímku se tak objeví herci jako Phyllis Logan, Colm Meaney, James Carroll Jordan, Will Attenborough, Jeremias Amoore, Manuel Pacific, Sophie McIntosh a Grace Nettle.

Snímek by měl být uvede na VOD 16. 2. 2024.