Už za necelý měsíc bude na Hulu premiérovat slibně vyhlížející minisérie Welcome to Chippendales, kde se v roli zakladatele slavného strip baru pro ženy představí Kumail Nanjiani. Nedávno jsme se tak dočkali dalšího plnohodnotného traileru, který nám o hlavním ději prozradí další informace. Podívat se na něj můžete výše.

Nanjiani si tak zahraje indického imigranta jménem Somen “Steve” Banerjee, který prchá do Los Angeles, aby tam našel lepší život. Rozhodně ho ale nehodlá strávit za kasou v nějakém zapadlém obchodu s potravinami, kam by stejně nikdo nechodil. Místo toho začne svůj vlastní business.

Jednoho dne tak přemění sešlý bar ve strip klub, který však bude v jistém ohledu výjimečný. Bude totiž určený primárně pro návštěvy žen, které budou okouzlovat místní profesionální striptéři. 

Otevření baru má nebývalý úspěch, přičemž se zdá, že Banerjee skutečně prožije zbytek svých dní v pohodě a luxusu. Ale nic netrvá věčně. Jeho partnerem v businessu je totiž taneční choreograf a miláček žen Nick De Noia (Murray Bartlett), jehož taneční vystoupení dodala klubu tu správnou šťávu.

Ale jelikož jsou oba chamtiví zmetci, následně se proti sobě vydají do války o kontrolu nad klubem. Věci ale zajedou až příliš daleko. Brzy tak Banerjeeho čeká hrubé zatažení do víru podvodů, špatného zacházení, špinavých peněz a samozřejmě i vražd. Úspěšný indický podnikatel je ale odhodlán udělat vše pro to, aby si svůj život plný luxusu zachoval. A pokud to znamená, že kvůli tomu bude muset pár lidí přijít o život, tak budiž. 

O scénář k minisérii se postarali Rajiv Joseph a Robert Siegel, který je nejenom tvůrce nedávno vydaného seriálu Pam a Tommy, ale taktéž je zodpovědný za scénář ke slavnému filmu Wrestler z roku 2008 od Darrena Aronofskyho.

V minisérii se dále představí herci jako Zack Palmisano, Felix Rossi, Darren Lipari, Colin Seifert, Maximilian Acevedo, Cyrus Hobbi a Casey Cathcart.

Oficiální premiéra na Hulu je stanovená na 22. 11. 2022.