Před rokem se k nám dostala informace o tom, že Channing Tatum se role striptéra Mikea Lanea ujme i potřetí, protože režisér Steven Soderbergh začal s pracemi na dalším díle filmové série Bez kalhot, který ponese podtitul Poslední tanec. A jak může být podle názvu patrné, bude to už asi opravdu úplně naposledy, co Magického Mikea ve filmu uvidíme. Nedávno jsme se také dočkali prvního oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše.

Mike Lane se na začátku třetího dílu nebude nacházet v úplně nejlepším období. Jeho obchodní dohoda totiž měla naprosto katastrofální výsledek, což ho přivedlo téměř na mizinu. Jednoho dne ale zavítá do Londýna, kde se setká s tajemnou bohatou ženou (Salma Hayek). A ta mu učiní nabídku, kterou Mike zkrátka nemůže odmítnout. 

Společnými silami se tak rozhodnou nadělit Londýnu pořádnou taneční show, na kterou se dennodenně budou stát fronty. Mike se tak seznámí s novým týmem, se kterým bude muset nacvičit co nejpůsobivější a nejžhavější choreografii. Mike však netuší, že jeho partnerka (jak v businessu, tak i v posteli), má s celým tanečním projektem své vlastní plány. Otázkou však je, zda se budou líbit i jemu. Ať už to bude jakkoliv, rozhodně jsou v přípravě neuvěřitelná taneční čísla, na která Londýn jen tak nezapomene.

První díl zaznamenal působivý komerční úspěch, proto hned tři roky na to vzniklo pokračování, které tentokrát neslo název Bez kalhot XXL. A i přestože scénáře ke druhému dílu se opět ujal Reid Carolin, režisérských otěží se chopil Gregory Jacobs. Druhý díl už se však kritikům a fanouškům líbil o poznání méně. Tak doufejme, že třetí díl celou filmovou sérii zakončí s úctou. 

Dobrým znamením je určitě návrat Stevena Soderbergha do role režiséra. O scénář se opět postaral Reid Carolin, přičemž Gregory Jacobs se vrátil do role jednoho z producentů.

Dále se ve snímku objeví herci jako Gavin Spokes, Caitlin Gerard, Ayub Khan-Din, Ellen Marguerite Cullivan a Carmen Olivares.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 2. 2023.