Čtvrtá řada dospěláckého seriálu The Boys (Banda) se nám kvůli loňským hollywoodským stávkám „krapet“ opozdila, v celé své kráse se nám ale představí už příští měsíc, kdy bude premiérovat na službě Amazon Prime Video. A na světě máme nový oficiální trailer, který opět dokazuje, že o pořádné superhrdinské násilí nebude nouze. Podívat se na něj můžete výše.

Na scénu se opět vrací drsňák Billy Butcher (Karl Urban) a jeho banda, kterou tvoří Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara) a nově také Starlight (Erin Moriarty), která se k hrdinům připojila po událostech třetí řady.

Ti všichni vytáhnou do boje proti společnosti Vought a starému dobrému Homelanderovi (Antony Starr), který si k Butcherově nelibosti omotal kolem prstu svého syna Ryana (Cameron Crovetti), ten by měl v chystané čtvrté řadě údajně hrát mnohem větší roli.

Trailer také částečně zohlední události, ke kterým došlo v seriálovém spin-offu Gen V. Billy v ukázce mluví o viru, který dokáže zabíjet superlidi. A pokud jste spin-off viděli, tak víte, že by ho měla momentálně vlastnit vychytralá Victoria Neuman (Claudia Doumit), ze které se vyklubala pěkná potvora. Billy bude zřejmě chtít vir použít k usmrcení Homelandera, ovšem bude si muset pospíšit, protože kvůli nadměrnému užívání Compoundu V mu už zbývá jen několik měsíců života.

Trailer nám také ukáže zcela nové postavy, jednou z nich bude Joe Kessler (Jeffrey Dean Morgan), který se pro Bandu zřejmě stane užitečným spojencem, dále zde máme superhrdinky Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward). Nad jejich úlohami visí otazník, každopádně se jedná o postavy, které nepocházejí z původních komiksů. A jsou tam také neprůstřelné slepice a létající zabijácké ovce. Však to znáte, normálka. 

Dále se vrací Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train a Colby Minifie jako Ashley Barrett. A také to vypadá, že se vrací na scénu nový Black Noir, jehož opět ztvární Nathan Mitchell.

Na výrobu opět dohlížel showrunner Eric Kripke, podle kterého bychom se měli v budoucnu dočkat i páté sezóny.

Na službě Amazon Prime Vido od 13. 6. 2024.