Psychologický thriller, kde spolu Vic (Ben Affleck) a Melinda (Ana de Armas) uzavřou neobvyklou dohodu pro udržení svého vztahu, se dočkal nového traileru. Ana De Armas v něm ještě více provokuje svého manžela flirtováním s jinými muži. A to přímo před jeho očima. Jak daleko však může tato hra dojít, to netušil ani jeden z nich.

Trailer odhaluje, že vztah Afflecka a De Armas je spíše nebezpečnou hrou, ve které věta „Miluji tě“ zní spíše jako hrozba, než vyjádření nehynoucí lásky. Vic po celou dobu Melindiny provokace zjevně není spokojený, ale z nějakého neznámého důvodu je toleruje. Nechce jen projevit slabost? Nebo svoji ženu miluje zkrátka tak moc, že se jí za žádnou cenu nehodlá vzdát? Na pravý důvod si musíme počkat do příštího týdne na premiéru filmu.

Zatímco u Vica je jistě znát, že činy své ženy neschvaluje, postava Melindy je opředena tajemstvími. Její záměry a důvody jsou divákům v traileru skryty. Kdo je padouchem v této smyslné a nebezpečné hře? Je Melinda psychopatkou? Nebo si jen užívá své volnosti? Trailer nám naznačuje, že ne všechno je tak, jak se zdá, můžeme tudíž být jistě připraveni na nečekané zvraty.

Přečtěte si také: Love Lies Bleeding: Romantický thriller s Kristen Stewart od studia A24 má na světě nový trailer

Psychologický thriller Deep Water pochází z knižní předlohy Patricie Highsmithové, na základě jejích románů vznikly také filmy Talentovaný pan Ripley z roku 1999 a Carol z roku 2015. Příběh pro filmové plátno upravili Sam Levinson a Zach Helm, do režisérského křesla usedl Adrian Lyne, nominovaný na Oscara díky filmu Osudová přitažlivost z roku 1987.

Kromě Bena Afflecka a Any De Armas se ve filmu Deep Water objeví také Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn Tyler a Jeff Pope.

Deep Water má premiéru již 18. 3. na streamovací platformě Hulu.