Satirický superhrdinský film Toxic Avenger z roku 1984 je kultovní záležitostí trhlé béčkové produkce. Režisér Macon Blair (Zlato) obsadí scénáristické křeslo v připravovaném remaku, jenž stojí na základech, které vytvořil v osmdesátých letech režisér Lloyd Kaufman.

Příběh se točí okolo zesměšňovaného údržbáře Winstona, kterého si zahraje ve filmu hvězda seriálu Hry o Trůny Peter Dinklage. Ten vážně onemocní, jenže jeho zaměstnavatel si nad ním umyje ruce. A tak se ho Winston snaží okrást. Jenže během loupeže spadne do kádi s toxickým odpadem a stane se z něj toxický netvor. S nově nabitými schopnostmi se vydává po cestě pomsty.

Zajímavé je, že remake pracuje s jinou hlavní postavou, než tomu je ve filmu z osmdesátých let. Ještě zajímavější je fakt, že film samotný obdržel Rkový rating kvůli nahotě a gore efektům. Toxic Avenger se tak řadí mezi další superhrdinské filmy jako Deadpool, Logan, Joker či The Suicide Squad, které mají také populární Rkový rating pro dospělé. 

Kromě Petera Dinklageho se v remaku objeví Elijah Wood, Julia Davis, Taylour Page, Kevin Bacon a Jacob Tremblay. Datum premiéry není doposud známo, ale film by se měl objevit ještě letos.