Studio Vertical Entertainment přednedávnem zveřejnilo oficiální trailer na nadcházející thriller, který ponese název Measure of Revenge. Příběh se zaměří na ženu ve středních letech jménem Lillian Cooper (Melissa Leo), která je mimo jiné velice slanou divadelní herečkou. Hvězdnou kariéru pronásledoval i její syn Curtis (Jake Weary), který však místo divadelních pódií chtěl zazářit na pódiích hudebních. Proto vstoupil do rockové kapely, která brzy zaznamenala mimořádný úspěch. Vše se zdá být zprvu dokonalé, ale jak už to u hudebních celebrit bývá, občas se nechají zatáhnout příliš hluboko do jam drogových. To je případ i Curtise, který však díky pomoci své matky podstoupil dlouhou léčbu, aby se své závislosti zbavil. Což se mu patrně i povede. Ale to nejhorší jeho matku teprve čeká. 

Nedlouho poté, co se Curtis k matce vrátí, aby si mohl dát život dohromady, ho Lillian jednoho dne najde mrtvého. A podle vyšetřování je zcela evidentní, že se předávkoval. Lillian se však domnívá, že zde něco nehraje. Kontaktuje proto Curtisova bývalého drogového dodavatele, kterým je mladá žena jménem Taz (Bella Thorne). Jelikož je nešťastná matka přesvědčená, že její syn byl ve skutečnosti zavražděn, rozhodne se využít Tazinu pomoc, aby mohla dopadnout muže, kteří by mohli stát za Curtisovo smrtí. Rozhodně se ale nechystá vydat je do rukou zákona. Jelikož zabili to, co je pro každou matku to nejdražší na světě, tak s nimi nebude mít žádné slitování. Je tak připravena všechny zodpovědné nejenom usmrtit, ale i pomalu a bolestně mučit. 

V thrilleru se taktéž dočkáme herců jako Jasmine Carmichael, Roma Maffia, Adrian Martinez, Benedict Samuel, Michael Potts a Jason A. Rodriguez. O produkci se postarali Timur Bekbosunov, Peter Wong, Jen Gatien, Emma Lee, Jay Cannold a Johnny Chang. Oficiální premiéra je stanovená na 18. 3. 2022.