Za necelé dva měsíce bude uveden nový thriller jménem Boneyard, ve kterém se v hlavních rolích objeví hvězdy jako Mel Gibson (Na špatné straně) a 50 Cent (Expend4bles: Postr4datelní). Studio Lionsgate už vydalo oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do pouští Nového Mexika, kde jsou objeveny kosterní ostatky 11 žen a dívek. V rámci toho je posléze zahájeno rozsáhlé vyšetřování, do něhož se zapojí policejní šéf Carter (50 Cent), detektiv Ortega (Brian Van Holt) a FBI agent Petrovick (Gibson). Všichni tři tak musí táhnout za jeden provaz, aby mohli identifikovat pachatele a předat ho přímo do rukou spravedlnosti. Problémy však nastanou ve chvíli, kdy vyjde najevo, že každý z trojice se nejenom uchyluje k odlišným metodám, ale také jednají v rámci dodatečných zájmů. Spletitá síť intrik tak vrhá podezření na všechny strany.

O scénář a režii se postaral Asif Akbar, který má za sebou samé bídně hodnocené tituly jako The Commando (2022) a MR-9 (2023). Na scénáři pracovali ještě Vincent E. McDaniel a Koji Steven Sakai.

Dále hrají Nora Zehetner, Spice Williams-Crosby, Weston Cage, Jay Hieron, Gabrielle Haugh, Michael Sirow, Brenna Marie Narayan, Kesia Elwin a další.

Film bude uveden na VOD 2. 7. 2024.